OFERTA DE CRACIUN fara masa SEJUR DE MINIM 4 NOPTI: * CAZARE fara masa in CAMERE DUBLE de tip GARSONIERA (2 persoane): 200.00 RON/garsoniera/noapte * CAZARE fara masa in APARTAMENTE cu 2 CAMERE (4 persoane): 350.00 RON/apartament/noapte OFERTA DE CRACIUN cu 2 MESE FESTIVE SEJUR 24 -27 DECEMBRIE 2009: Cazare 3 nopti, 2 mese festive si bautura la discretie: 750.00 RON/pers/3 nopti In seara de 24 decembrie, se tine post si nu oferim masa, dar aveti la dispozitie bucataria si vesela din garsoniera propriei, pentru a va prepara ceva pe plac. In aceasta seara primim colindatorii si se pun cadourile sub brad, fiecare pentru cei dragi. In data de 25 decembire, ziua de CRACIUN, masa festiva incepe pe la 10 dimineata cu 6 feluri de mancare, specifica sarbatorilor de Craciun, conform cu traditiile casei. Masa se intinde pana dupa ora 17 cu bautura la discretie. Se continua cu dans si distractie ca la nunta. In 26 decembrie se incepe cu un aperitiv si o ciorba acra de potroace, dar avand grij de berbecutul la rotisor care se pregateste dupa o reteta egipteana. Asta va cere din nou ceva bautura, care va va fi la discretie. Se poate face o mica excursie de cateva sute de metri prin zapada, cu sanii, sau la patinoar. La revenire veti avea pofta de mancare pentru berbecutul gata facut. Se continua cu dans si distractie cu masa intinsa. In 27 decembrie mic dejun normal inainte de plecare. Pentru cei ce pot sa mai ramana se poate plati numai cazarea in continuare, pentru ca zapada si statiunile din apropiere trebuiesc si ele vizitate. Noi incepem pregatirile pentru revelion. MENIU DE CRACIUN 25. DECEMBRIE 2009: MASA DE CRACIUN INCEPE PE LA 10 DIMINEATA CU: •PIFTIE DE PORC CU MAMALIGUTA SI CU HREAN RAS, CALTABOSI, TOBA, CARNATI PRAJITI. PE PLATOURI •SARMALE •POMANA PORCULUI CU USTUROI SI CARTOFI PRAJITI •2 CAFELE •COZONAC SI ALTE PRAJITURI, FRUCTE •INGHETATA 26 DECEMBRIE 2009: Pe la 10 dimineata incepe masa: •Platouri cu toba, carnati, caltabosi, branza de vaca si de burduf, masline, ceapa, •Ciorba de potroace sau de burta acra sau de porc acrita cu zeama de varza •Cafea, dupa care se poate face o excursie pana la cetate sau pe valea carbunari cu termosuri cu vin fiert. •Asta se lungeste pana se face berbecutul adica pana pe la 15-16 •Pe la 15 se scoate berbecutul (de 11 kg, cate 300g de persoana), intre timp se danseaza •Cafea •Cozonac, prajituri, fructe - se servesc pe la 9 seara •Bautura pe care o scriem in meniu va fi cate 400 ml coniac si 4 l vin de persoana pe toata perioada. Si va fi adusa si pusa in pensiune in sticle la vederea clientilor.
-
CAZARE
-
REVELION 2010
-
CRACIUN 2009
-
SERVICII
-
0F. SPECIALE
-
FOTO R&R
-
LOCALIZARE
-
REZERVARI
-
RASNOV MAP
-
DE VIZITAT
-
PEISAJE